Companie

S.C. ELECTRONET CONCEPT S.R.L. este o companie cu o dezvoltare dinamică și energică, având ca obiect principal de activitate proiectarea și executarea de lucrări în domeniul instalațiilor electrice, sistemelor de securitate și automatizărilor.

ELECTRONET este un integrator de servicii în domeniul electric, devenind în scurt timp o companie de elită în domeniu, de asemenea este un partener strategic, oferind clienților săi, dintr-o sursă unică, un larg portofoliu de servicii, care cuprinde toate etapele necesare: concepția, implementarea și exploatarea.

Pentru optimizarea utilizării vehiculelor și reducerea costurilor de exploatare a acestora ELECTRONET furnizează clienților săi sistemul de monitorizare GPS.

Echipa noastră managerială investește continuu în dotări, infrastructură și logistică, dar și în traininguri profesionale pentru perfecționarea și asimilarea noutăților din domeniul electric.

Prin prestarea unei palete largi de servicii, ELECTRONET promovează tehnologia și face posibilă utilizarea și optimizarea exploatării acesteia. În acest scop cu echipe de profesioniști, ELECTRONET asigură proiectarea, montarea și servisarea în garanție și postgaranție a sistemelor.  

vezi harta lucrarilor noastre (click pe harta)